Altijd een passende oplossing.

Als het om digitale identiteiten gaat

Identity

Lifecycle Management

L

Identity

Governance

L

Identity

Security

L

oplossing

Identity Lifecycle Management.

Identity Lifecycle Management (ILM) is een proces dat organisaties helpt bij het beheren van de levenscyclus van digitale identiteiten van medewerkers.

Het vormt de basis om een balans te vinden tussen productiviteit en veiligheid. ILM zorgt er bijvoorbeeld voor dat medewerkers op hun eerste werkdag automatisch de juiste toegangsrechten hebben en meteen aan de slag kunnen, de servicedesk wordt ontzien en oud-medewerkers geen toegang meer hebben tot gevoelige informatie.

oplossing

Identity
Governance.

Identity Governance gaat verder dan alleen Identity Lifecycle Management en is een fundamenteel onderdeel van de zero-trust principe. Identity Governance is het grotere geheel en omvat strategie, compliance en risicobeheersing.

Met Identity Governance krijgt en houdt u grip op alle aspecten die belangrijk zijn voor een veilige IT omgeving. We zorgen dat er inzicht is in de huidige toegangsrechten voor medewerkers en maken deze beheersbaar en controleerbaar. Daarnaast helpen we om te bepalen hoe een autorisatiemodel het beste voor uw organisatie ingericht en onderhouden kan worden.

oplossing

Identity
Security.

De beveiliging van digitale identiteiten wordt in een gedistribueerd cloud landschap steeds belangrijker.

Met Identity Security zorgen we dat het gebruik van digitale identiteiten binnen uw organisatie op een veilige manier plaats kan vinden. Het liefst met zo min mogelijk functionele impact voor uw medewerkers.

Dat doen we niet alleen met techniek maar ook door uw medewerkers te ondersteunen in het zo veilig mogelijk gebruiken van de IT middelen die ze tot hun beschikking hebben.