Wij staan voor kwaliteit en stabiliteit.

Van onze oplossingen

ID people

Onze oplossingen

L

ID people

Onze diensten

L

Onze prioriteit

Gerenommeerde technologie partners.

Kwaliteit en stabiliteit van onze oplossingen is onze prioriteit. Daarom werken we samen met gerenommeerde technologie partners. Daar kunnen we op vertrouwen en vormen de basis van onze oplossingen en diensten.

Tools4ever is een toonaangevende leverancier van Identity Governance & Administration (IGA) oplossingen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een wereldwijd klantenbestand biedt Tools4ever innovatieve en gebruiksvriendelijke software voor identiteitsbeheer en toegangscontrole. Een van hun producten is HelloID, een cloud gebaseerd platform dat organisaties helpt om hun IT-processen te vereenvoudigen en te automatiseren. HelloID biedt onder andere single sign-on, self-service, provisioning, workflow management en rapportage. Met HelloID kunnen organisaties hun IT-kosten verlagen, hun beveiliging verbeteren en hun gebruikerstevredenheid verhogen. HelloID is geschikt voor elke sector en elke omvang, van het mkb tot grote multinationals.

Microsoft is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van technologie en innovatie. Naast Microsoft 365 en Microsoft Azure is Microsoft Entra een belangrijk onderdeel van het Microsoft portfolio.

Entra omvat alle authenticatie en toegangsbeveiligingsoplossingen van Microsoft en vormt de basis voor een groot aantal cloud diensten en identiteitenbeheer. Voorbeelden van oplossingen binnen Entra zijn Entra ID (voorheen Azure AD), Entra ID Governance, Entra Verified ID en Entra Permissions Management. Entra is een uitgebreid platform waarmee het mogelijk is om een veilige, betrouwbare en schaalbare manier de identiteit en rechten van medewerkers en partners waarmee wordt samengewerkt te verifiëren en te beheren.