Organisaties blijven in beweging.

Wij bewegen met u mee

ID people

Managed IDM

L

ID people

Managed IDS

L

Managed IDM

Identity Management (IDM).

Identity Management (IDM) eindigt niet na het éénmalig uitvoeren van een Identity Management project. Een organisatie blijft in beweging. Er komen nieuwe functies en rollen bij, de organisatiestructuur verandert, het applicatielandschap is onderhevig aan wijzigingen en wet- en regelgeving kan worden aangepast.

Voor aanpassingen van een Identity Management oplossing en het continu monitoren van de werking en performance van een Identity Management oplossing is specialistische kennis nodig. Wilt u deze kennis niet zelf opbouwen, kies dan voor Managed IDM.

Digitale identiteit van medewerkers.

Continue de controle houden of de binnen uw organisatie gebruikte digitale identiteiten nog veilig zijn?

Onderhouden en monitoren

Laat ons het werk doen.

Wanneer u kiest voor Managed IDM dan laat u het beheer en ondersteuning van uw Identity Management oplossing over aan ervaren specialisten die altijd voor u klaar staan. Wij onderhouden en monitoren de werking van uw HelloID oplossing, ondersteunen bij technische en functionele vragen en voeren op verzoek wijzigingen door. Ook evalueren wij samen met u periodiek de huidige inrichting, praten u bij over marktontwikkelingen en sturen waar nodig bij om uw HelloID omgeving in sync te houden met de organisatieontwikkelingen.

Neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Managed IDM voor uw organisatie!