De veiligheid van uw digitale identiteiten.

Wij houden het voor u in de gaten

ID people

Managed IDM

L

ID people

Managed IDS

L

Managed IDS

Identity
Security (IDS).

Continue de controle houden of de binnen uw organisatie gebruikte digitale identiteiten nog veilig zijn? Met de Managed Identity Security (IDS) diensten van ID people wordt continu in de gaten gehouden of er afwijkingen zijn in het gebruik van de digitale identiteiten van uw medewerkers.

De trend naar het gebruik van cloud diensten van verschillende leveranciers zorgt er voor dat het gebruik van firewalls en beveiligde verbindingen voor transport van data niet meer toereikend is. De digitale identiteit van medewerkers – die op verschillende locaties en gebruik maken van zowel uw eigen IT infrastructuur en diverse cloud diensten – wordt steeds belangrijker in het tegengaan van datalekken.

Organisaties blijven in beweging.

Identity Management (IDM) eindigt niet na het éénmalig uitvoeren van een Identity Management project. Een organisatie blijft in beweging.

Afwijkingen ontdekken

Daar zijn we goed in.

Met Managed IDS houden we voor u in de gaten wat er binnen uw Microsoft 365 omgeving gebeurt en of dit binnen de samen bepaalde beveiligingsrichtlijnen mag of tot onveilige situaties kan leiden. Dat doen wij bijvoorbeeld door het detecteren van allerlei soorten cyberaanvallen waarbij de digitale identiteit van medewerkers centraal staat, continu te controleren of gegevens van medewerkers zijn gelekt en publiek beschikbaar zijn, door controle van toegang met beheerrechten en of dit legitiem is.

Natuurlijk grijpen wij direct in wanneer nodig zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw Microsoft 365 omgeving.

Neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Managed IDS en wat we voor u kunnen doen!